Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry gdy nie było internetu

Diskienss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mianowicie poszukuję gry, gralem w nią około 10 lat temu gdy to nie było internetu ... My na nią mówiliśmy "Salon gier" ale raczej inaczej sie nazywala ... Pamietam ikonke tej gry ( bylo to takie "25" szare ) ... Czy moze ktos pamieta nazwe tej gry i mogly podac??? Było tam kilka tysiecy gier (cos takiego jak dzisiejsza wyspagier ) tylko niepotrzebny byl internet ... Bardzo fajne niektor gry tam byly ( anime ) Jezeli ktos pamieta nazwe tej gry to prosze o kontakt :D

Opublikowano

nie pamietam bo mialem wtedy moze kilka lat ... komputer byl brata i nie wiem skad on ja mial ... Raczej ona była na plytce do PC-ta .. Skad ta gra nie mam pojecia poniewaz mielismy ja od kuzyna a nie wiem skad ja mial ... Wiem ze było tam bardzo duzo gier, był tez pac-man, gre wybierało sie ze spisu ktory znajdowal sie z lewej strony i klikalo sie enter :P

Opublikowano

skoro to CD to tylko zbiór gier a nie gra , szukaj cdromu z nimi 

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

nie jedna gra tylko kilkanaście czy kilkadziesiąt gier połączonych w menu z wyborem gry ,  praktycznie każde czasopismo komputerowe wydawało tego typu zestawy gier 

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ze starego Komputer Świat(chyba), był raz dawno dodatek w postaci 50 mini gier. Tak wyglądało to trochę jak strona internetowa ale tego bym tak nie nazwał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...